top of page

Geslaagde Vriendenbijeenkomst

Op 9 juni vond op Glorieux de jaarlijkse vriendenbijeenkomst plaats. Door corona was het voor het bestuur helaas twee jaar onmogelijk geweest om deze ontmoeting te organiseren, maar nu was het dan weer zo ver.

In de Witte Hoeve, een voormalig koetshuis, waren 38 mensen verzameld die met elkaar een gezellige en informatieve middag beleefden. Bij binnenkomst werden de gasten onthaald op koffie, thee en een klein gebakje. De bijeenkomst werd geopend door voorzitter Harrie Meelen die na zijn welkom de aanwezigen een interessante toekomstbespiegeling voorlas waarmee hij enkele decennia geleden een prijs had gewonnen. Elders is deze krant kunt u zijn verhaal lezen.

Rob Kosterman vertelde over zijn werkzaamheden als straatpastor in Eindhoven. De voorbeelden die Rob aanhaalde over hoe schrijnend het leven voor mensen zijn kan, maakten veel los onder zijn gehoor. Van de gelegenheid om vragen te stellen, werd royaal gebruik gemaakt.

Het tweede programmaonderdeel van deze middag was een rondleiding over het terrein van Glorieux waarbij Marleen Kremers interessante details over de geschiedenis en de inrichting van het Glorieuxpark vertelde.

Het slot van de bijeenkomst bestond uit een geanimeerd informeel samenzijn onder het genot van enkele vloeibare versnaperingen. Onderstaand een kleine foto-impressie van deze geslaagde middag.

Mocht u het werk van Rob Kosterman willen steunen, uw giften zijn altijd welkom op rekening NL60 ABNA 0810 5543 72 ten name van Straatpastoraat Eindhoven.


Jaargang 10, nummer 12 07-08-2022
.pdf
Download PDF • 2.29MB

Comments


Archief
bottom of page