top of page

Samen eten in de Sint-Catharinakerk


De gerechten waren uitgezocht, de boodschappenlijsten opgesteld en de inkopen bij de Sligro gedaan. Met speciale dank aan de vriendelijke groenteman aldaar, die praktisch meedacht en ons nog een aantal extra ingrediënten schonk. Het was ook voor ons een feest om de gerechten met aandacht en liefde te bereiden en we waren er klaar voor.

We hoopten natuurlijk dat de 60 deelnemers die zich hadden ingeschreven ook daadwerkelijk zouden komen en dat was gelukkig het geval. Maar nog belangrijker, dat alles ook echt in de smaak zou vallen. En dat is gelukt.

Alle tafels zaten in no-time vol en er stroomden tijdens het diner nog steeds een aantal gasten binnen. Van de meloen en ham met brood en kruidenboter werd al snel gesmuld.

Aan de tafels heerste een gezellige sfeer en samen met de vrijwilligers van het Open Huis, de leden van de Rotaract en onze eigen Rotarians liep het al snel als een geoliede machine waaraan iedereen zijn eigen steentje bijdroeg.

Het hoofdgerecht, dat door Restaurant Indonesia werd verzorgd, werd door de jongeren van de Rotaract opgeschept. En er werd al snel besloten toch nog wat extra bij te bestellen, want er werd goed gegeten.

Ondertussen maakte Peter de sfeer nog gezelliger en speelde een flink aantal leuke nummers op zijn gitaar en zong daar ook bij. Een van de gasten droeg ook zijn steentje bij aan gitaarmuziek. Leuk!

Het diner werd afgesloten met appeltaart vergezeld van ijs met slagroom. Na de koffie met een advocaatje erbij, namen we - met een voldaan gevoel - afscheid van elkaar.

Iedereen was het ermee eens dat dit volgend jaar weer voor herhaling vatbaar is.

Allemaal heel veel dank en graag tot de volgende keer.

Joyce & Margot

Archief
bottom of page