'Zingeving is de behoefte dat wat we doen in het leven waarde heeft'

Op donderdagavond 21 juni organiseert Neos in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven, een boeiende lezing over de rol van zingeving in de hulpverlening aan kwetsbare burgers. Deze avond zijn er 3 gastsprekers. Straatpastor Rob Kosterman is een van de gastsprekers.

We nodigen je van harte uit bij deze lezing aanwezig te zijn op 21 juni van 17.00 tot 18.30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid om in gesprek te gaan met de gastsprekers. Dan wordt ook een hapje en drankje verzorgd door medewerkers van de Bibliotheek en het Horecateam van Neos ArbeidsTrainingsCentrum.

Aanmelden voor deze lezing is gratis en dat kan via deze link.

Archief

Contact

 

Vul het contactformulier in met uw vragen en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen en heeft u liever iemand direct aan de lijn, aarzel niet en bel Rob Kosterman 06-44135327.