Hoe is het om in Eindhoven op straat te leven?

June 25, 2020

 

Mijn naam is Joëlle Jochems en ik studeer journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik maak graag producties over mensen, het verhaal achter een persoon. Zo maakte ik deze video over Lilian Hendriks, een vrouw die nu ongeveer zestien jaar op de Eindhovense straten leeft. Dak- en thuislozen komen vaak negatief in het nieuws en worden door veel mensen geassocieerd met drugsgebruik en overlast. Voor deze video ging ik op zoek naar het echte verhaal achter het stigma. Wie is Lily en waarom is haar leven zoals het nu is? Hoe is het om in Eindhoven op straat te leven? En past iedere dakloze binnen het geschetste stereotype?   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Contact

 

Vul het contactformulier in met uw vragen en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen en heeft u liever iemand direct aan de lijn, aarzel niet en bel Rob Kosterman 06-44135327.