Adventsmediaties 2018

November 8, 2018

Al enige jaren zijn in de parochie St. Petrus' Stoel Eindhoven meditaties in de Advent en Veertigdagen tijd die door verschillende personen worden verzorgd. Voor de Adventsperiode dit jaar is het Staatpastoraat gevraagd deze te verzorgen. Natuurlijk doen we dat graag en zullen in deze periode dagelijks een meditatieve gedachte aanleveren die u via de mail thuis krijgt. Het zullen gedachten, verhalen, gebeden of een wens op weg naar Kerstmis zijn van dak en thuislozen, bezoekers van de inloophuizen en van vrouwen en mannen die werken in de inloophuizen of op straat.

 

Aanmelden kan via: pastoraalteam@petrus-ehv.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Contact

 

Vul het contactformulier in met uw vragen en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen en heeft u liever iemand direct aan de lijn, aarzel niet en bel Rob Kosterman 06-44135327.