Zusters in klooster Terhaghe delen in onze missie

October 4, 2018

Op 18 september jl. heeft straatspastor Rob een bezoek gebracht aan de zusters in klooster Terhaghe. De zusters hebben in het begin van de zomer een fancyfair gehouden. De opbrengst van de fancyfair van EUR 1.000,- hebben zij bestemd voor het straatpastoraat. Straatpastor Rob vertelde de zusters over zijn pastoraat in de straten van de stad. Ook verschillende zusters deelden hun ervaringen over het werken in de missie en hun roeping om er 'te zijn' voor de medemensen. Een paar zusters gaan voor de dak- en thuislozen in Eindhoven dassen en mutsen breien voor de koude dagen. Een geweldige bijdrage!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Archief
Please reload

Contact

 

Vul het contactformulier in met uw vragen en u krijgt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Heeft u vragen en heeft u liever iemand direct aan de lijn, aarzel niet en bel Rob Kosterman 06-44135327.